Zavřít ×

Hovězí maso

V našich burgerech najdete jen 100% hovězí. Zjistěte víc o tom, jak se maso zpracovává a připravuje.

Fakta

  • Maso ve všech našich hovězích burgerech je vždy 100% hovězí.
  • Používáme pouze ručně vykostěné výsekové partie předního hovězího masa, které jsou pro přípravu burgerů ideální.
  • V syrovém stavu obsahují hovězí plátky přibližně 20 % tuku.
  • K umletému masu se nepřidávají žádné další přísady ani emulgátory.
  • Maso se do restaurací dodává ve zmraženém stavu, připravuje se na kontaktním grilu bez přidání oleje a po ugrilování se dochucuje pouze solí a pepřem.
  • Maso u všech prémiových burgerů (např. Maestro), Big Tasty Bacon nebo McRoyal pochází z České republiky, u ostatních hovězích burgerů z Polska.
  • Původ veškerého hovězího masa umíme dohledat až ke konkrétní farmě a ke konkrétnímu zvířeti.

Poznej víc