McDonald's testuje prémiový burger na přání: Můj Maestro

5. duben 2017

V restauraci McDonald's na pražské Jižní spojce, ve směru na Barrandovský most, si ode dneška mohou zákazníci sestavit dle svých chutí prémiový burger Můj Maestro. K dispozici je 6 ingrediencí navíc, kterými mohou milovníci velkých burgerů ten svůj obohatit.

McDonald's testuje zpestření své nabídky burgerů a spouští „Můj Maestro“. „Maestro je jeden z našich prémiových a zákazníky velice oblíbených burgerů. Je proto i prvním, u kterého nyní nabízíme možnost obohatit jej o výběr z dalších šesti lahodných ingrediencí. Nyní je tak možné si hrát s chutěmi a surovinami, stvořit si vlastní burger a najít tu ideální skladbu chutí, jaká komu vyhovuje,“ říká Zuzana Svobodová, ředitelka PR komunikace McDonald's. V průběhu roku by McDonald's rád vystřídal hned několik prémiových burgerů, které si zákazníci budou moci upravovat dle svých chutí o další suroviny.

Síť restaurací s rychlým občerstvením by novinku ráda rozšířila do vybraných dalších restaurací v Česku, pokud test na Jižní spojce proběhne hladce, jak předpokládá. Burgery na přání jsou na Jižní spojce (ve směru na Barrandov) k objednání každý den od 10:30, tedy po snídaních. Slovenska se prozatím projekt netýká.

Můj Maestro si zákazníci sestavují v takzvaných kioscích, kde si intuitivně volí objednávku bez přímého kontaktu s obsluhou. „Kvůli této možnosti částečně rozšiřujeme portfolio surovin a zákazníci si tak do svého burgeru budou moci dát třeba jalapeňos nebo nachos,“ komentuje Zuzana Svobodová, ředitelka PR komunikace Česká republika a Slovensko a dodává: „Základní cena burgeru je 115 Kč a každá ingredience je s příplatkem. Na kiosku tedy rovnou vidíte, kolik bude burger ve výsledku stát. Pokud se to někomu bude zdát příliš, může si nějaké ingredience zase odebrat.“