McDonald’s nově ve Znojmě

22. červen 2023

Dnes ve čtvrtek 22.6. se poprvé otevřely dveře nové pobočky řetězce McDonald’s ve Znojmě. Zákazníci se mohou těšit nejen na udržitelnější koncept restaurace, ale také na plnou snídaňovou a klasickou produktovou nabídku včetně služeb kavárny McCafé a obsluhy přímo u stolu.

Krom příjemného posezení uvnitř na celkem 89 místech, nabídne pobočka v Dobšické ulici také 76 dalších míst na zahrádce, chybět nebude ani McDrive, digitální hry pro děti a venkovní playland. Půjde již o třetí udržitelnější restauraci v České republice vybavenou zelenými technologiemi, výkonnou fotovoltaikou, tepelnými čerpadly a také nabíjecí stanici pro elektromobily.

Za vůbec první pobočkou řetězce McDonald’s ve Znojmě stojí zkušená franšízantka Renata Roubínková Baierová. Ta svou kariéru pod zlatými oblouky začala ještě dřív, než se první restaurace McDonald’s otevřela v Čechách, pracovala totiž jako řadová zaměstnankyně v Německu. Následně její kariéra nabrala strmou trajektorii a v současné době provozuje již osm restaurací. Tou poslední je právě ta ve Znojmě. „Velmi mě těší, že svou další restauraci McDonald’s otevírám právě ve Znojmě. Pevně věřím, že se u nás budou zákazníci cítit příjemně a že si pochutnají. Mým cílem je také poskytnout místním lidem dobré pracovní zázemí s potenciálem pro budoucí růst v zaměstnaneckému týmu,“ říká Roubínková Baierová. Zákazníky zaujme také nadčasový design restaurace „Luna“, který využívá kruhové tvary v celém interiéru.

Restaurace poskytne na 65 pracovních míst a otevřená bude každý den od 7:00 do 23:00 hodin. O službu McDelivery se postará rozvozová společnost foodora.