Kuřecí nabídka nově i v HOT verzi

14. březen 2022

McDonald’s přichází poslední únorový den s nečekanou limitovanou edicí „pálivých“ kuřecích produktů. V restauracích tak nyní v nabídce nově naleznete nejen pikantní verzi ikonického burgeru McChicken, ale také pálivý Chicken McWrap, Chicken Snack Wrap nebo pikantní McNuggets. Limitovaná nabídka je dostupná do poloviny dubna 2022.

Čím dál více Čechů ujíždí na vlně pikantních dobrot, které se postupem času staly neoddělitelnou součástí našich jídelníčků. A není se čemu divit, vždyť kromě chuťových zážitků nám mohou přinést množství dalších benefitů, jako je třeba rychlejší metabolismus nebo příval endorfinů.

Společnost McDonald’s dlouhodobě a pozorně sleduje trendy v gastronomii i chuťové preference svých zákazníků. Neustále se soustředí na zlepšování zákaznické zkušenosti, a proto svou klasickou nabídku jednou za čas obohacuje také o různé limitované edice. „Tentokrát jsme se rozhodli naše zákazníky překvapit novou pikantní nabídkou, která zahrnuje většinu našich kuřecích produktů. Díky výjimečné chuti si na novinkách pochutnají milovníci pikantních jídel, kteří touží poznávat výraznější chutě,“ říká ředitelka PR a komunikace McDonald’s ČR Jitka Pajurková.

Zákazníci si už nyní mohou ve všech restauracích v České republice a na Slovensku objednat pikantní variantu oblíbeného burgeru McChicken nebo ikonických kuřecích McNuggets. A to není vše, limitovaná edice potěší i ty, kteří preferují McWrap či Snack Wrap v pšeničných tortillách, které se díky pálivé omáčce taktéž dočkaly pikantního hávu. Speciální nabídka se od klasické liší nejen svou pálivou chutí, ale také obaly. Ty totiž nesou nálepku se speciálním QR kódem, který zákazníky po jeho načtení odkáže na stránku, kde může každý z nich ohodnotit pikantnost jídel na speciální škále. Tu mohou zájemci najít také na oficiálních stránkách www.mcdonalds.cz.